52e PVT: 20 t/m 23 februari 2019

Naar CMS      

Verslag: GSV Groningen - VGS Utrecht

Geplaatst door Hermoine op donderdag 1 maart om 11:34
VS

GSV Groningen

VGS Utrecht

 • 0
  0
  0
  0
 • 2
  2
  0
  0
 • 0
  0
  0
  0
 • 0
  0
  0
  0

 

Nog even snel een teambespreking en dan gaan beide teams het veld in.

Set 1.

GSV mag de wedstrijd beginnen door te serveren. En dit levert gelijk hun eerste puntje op. De start van de Groningse dames is prima! Al snel staat het 4-0. Maar Utrecht krijgt een mooi puntje door een bal ver achterin het veld. Er wordt slim gespeeld door beide teams. Maar Groningen trekt op dit moment aan het langste eind. 7-1 alweer. Normaal hebben deze teams een enorme supportersgroep op hun heen staan. Maar de heren moeten zelf ook spelen. Een rustige studentenwedstrijd is ook wel eens fijn moet ik bekennen.  En GSV zet het sterke spel voort. 11-1. Utrecht maakt te veel foutjes waar Groningen weer van kan profiteren. 15-1. Ben benieuwd of er misschien in de volgende set nog wat meer tegenstand komt van de dames uit Utrecht. Oei. Een nogal harde botsing tussen twee dames van VGS. Miscommunicatie. 19-1. En met een mooie aanval weet GSV met 20-1 te winnen.

Kunnen de dames uit Utrecht in set 2 misschien wat meer van zichzelf laten zien? Of wordt het weer hetzelfde spel als net?

Set 2.

Het begint helaas met een serve in het net. Puntje voor GSV. De communicatie aan de kant van utrecht lijkt al wel een stukje beter te gaan. Hopelijk blijven ze dat volhouden om meerdere botsingen te voorkomen. Maar GSV is weer op stoom. 7-0 alweer. Ze lijken de servicepass niet onder de knie te krijgen aan de kant van VGS. Zelfs de voeten worden gebruikt om de bal op te vangen. Maar ook dit levert ze geen puntje op. 10-0. Jaaaaaaa eindelijk het eerste punt voor Utrecht! Misschien dat de coach van VGS wat fanatieker aan de kant moet gaan staan. Ik zou hier persoonlijk ook een beetje van in slaap vallen. 12-1.

Een time-out aan de kant van VGS. Kan de coach het verschil maken? Het zou fijn zijn voor de dames om nog wat meer puntjes te sprokkelen.

Maar GSV mag weer serveren. En haalt daar gelijk weer een puntje mee 15-2. Kan ze de wedstrijd uit serveren? Het begint er zo langzamerhand op te lijken! 18-2. Nog 1 puntje voor GSV om de tweede set ook binnen te slepen. En dat lukt ze! 20-2.

 

Eindstand 2-0.